1:a av många återbesök

Ja idag var det dags för återbesök nr1 efter att cellgifts behandlingen är färdig. Träffade min nya onkologläkare Karin idag och det var en jätte trevlig bekantskap, trevlig, skärpt och snabb till skratt. Planen ligger klar med täta åter besök nåt år framåt, inklusive provtagningar och datortomografier. Men närmast nu blir det faktiskt en PET scan till då plåtarna från datortomografin i Arvika i höst visade samma sak som tidigare. Dr Karin sa att det inte behövdes egentligen då PET scannen i Uppsala i juni visade noll. Men nu var det det jag som pratade till mig en undersökning till för att få ett slut på detta. Problemet är att i en datortomografi ser man rester av lymfkörtlar som har gjort sitt och då består av bindväv. Man kan inte se om den är aktiv eller inte utan bara mäta storleken på dom. Men i en PET scan ser man ALLT.
Det innebär att jag får se sjukhuset i Örebro den här gången så nu har jag snart sett alla sjukhus i mellansverige.
I övrigt så är de flesta värdena bra eller på god väg att bli bra och genomklämmningen av kroppen kändes helt normal sa Dr Karin.
Väntrummet på onkologimottagningen på CSK har uppdaterats med en platt TV men kaffet är borttaget?



Nu jädrar.....

Ska det jobbas!
Imorgon är det dags efter nästan 7 månader att gå till jobbet?
Det kommer att kännas konstigt och ovant men det blir väl som efter semestern, en dag så är man inne i det igen. Nu ska det startas på 25% och efter de timmarna SKA det tränas. På tisdag vet jag inte hur det blir men då är det dags för den döda tanden att lämna mig, käkkirurgen på Csk fixar detta. Man får väl sjukskriva sig den dagen:)
På tal om träning, har jagat i Borgvik nu i 3 dagar och det har varit fruktansvärt jobbigt att gå på pass med ryggsäck och gevär samt att va med och dra älg. Det har blivit korta kvällar kan man säga. Skickar med en bild på hur roligt det kan vara med älgjakt, OM den hade stannat på mitt pass. Nu fick pass grannen Johan chansen och tog den! 8 taggar och 224 kg i slaktboden.




Ösregn

Det vräker ner idag både med regn och löv. Bra säger en del då Vänern är lägre än på länge, bra säger andra då det är väldigt torrt i markerna. Då lär de bli nöjda idag i alla fall. Det här egentligen en test för att lära sig att få rätt storlek på bilderna i bloggen. Efter en uppdatering är det omöjligt att få till detta. Men nu gör jag ett nytt försök.






Ett tag sedan.

Som det bloggades. Har röjt lite älgpass och snitslat på andra pass, älgjakten drar ju igång nästa vecka. Krattat löv har jag ock gjort men idag är det lika mycket på gräsmattan som igår innan jag krattade. Hälften av båtarmadan är uppe på land (1 kvar i sjön). Idag har jag varit i Arvika och förhoppningsvis gjort sista datortomografin i alla fall för en låång tid framöver. Att slippa trista väntrum framöver kan jag glömma då det blir täta återbesök framöver och jag hoppas få gå på återbesök i 30 år till. 
21oktober börjar jag jobba 25% och det känns bra då det är en aning trist nu att gå hemma och det blir säkert en omställning att dra igång igen men det blir en bra omställning. Svaret på dagens röntgen kommer 28/10 då det är läkarbesök och ibland funderar jag på vad de hittar den här gången i Arvika







RSS 2.0